Cykeltur til Amager Bryghus.

Vi køre fra Røse kl 10.
[383189112100266.jpg] Detaljer The Great Grand Opening & jule-tamtam
(text in English below)
Omsider! Omsider kan vi byde jer alle velkomne til vores nye bryggeri på Højen – som vi kalder det i daglig tale – Kirstinehøj 38B, et industrikvarter der I charme er mindst på højde med vores gamle domicil ud til Egensevej.
I månedsvis har håndværkere og teknikere arbejdet på at gøre vores nye bryghus klar, og i tonsvis af rustfrit stål, ingredienser og øl er blevet fragtet fra det gamle til det nye. Men nu er vi endelig klar – sådan da. I hvert fald vil vi gerne byde jer alle på besøg, og samtidig smage på juleøllet, som vi frigiver samme dag sammen med nationens bedste æbleskiver og sandsynligvis universets bedste pebernødder – I ved, dem fra Anne-Mette
I skrivende stund ved vi ikke helt, hvor mange juleøl, vi når at få klar, men i hvert fald disse to: -Amager Julebryg 2017, 6,5% American Dark Ale -Winter In Bangalore, 6% Vinter IPA
De her to: -Secret Santa, 10,5% Quadrupel -Reindeer Fuel, 10% Barley Wine …..kommer også begge i år – men måske først lidt senere. Men vi finder lidt andet godt at sætte på hanerne, så ingen bør frygte at vansmægte.
Som altid vil der være billige serveringer af fadøl, og gode dagstilbud ved køb af hele kasser af de nye øl.
Meget mere info vil løbende blive offentliggjort, så hold godt øje med siden her.
Mvh Amager drengene & pigerne
PS Medbring rigeligt med 10-krones mønter til fadøllet. Og husk, at vi kun tager Dankort i flaskeudsalget, og desuden MobilePay og danske kontanter.