Sejt roet

Til årets 2. Handicapløb var Øresunds bølger og østenvind svære modstandere. Røses kajakroere klarede dog løbet flot, og årets første fællesspisning for alle ude på de røde bænke var snart klar. Her sagde vi Tillykke 🇩🇰 til Michael og kæmpe Tillykke 🇩🇰til Nikolaj, som fyldte et flot årstal.

Handicapløb 1.

Årets 2024 1. Handicap løb i super kajakvejr og dejlig Røse stemning , hvor vi også sagde Tillykke 🇩🇰 til Ghita og Gitte.

1. Handicap

1. Handicap blev desværre aflyst af sikkerhedsmæssige grunde, kraftig østvind. 🌊🌬️. Alligevel kunne medlemmerne nyde fællesgrill, og fødselsdagskage. Lækre flødeboller i anledning af at Dennis og Silje var blevet forældre til em dreng Tristan. Tillykke til alle. 🇩🇰❤️

Ny sæson

Røses 95 tyvende standerhejsning. Per Kamp Sørensen nød den ære at hejse Røseflaget, som Ghita og Gitte havde syet så flot. Bagefter tale og flaghejsning kaffe, kage og portvin og ikke mindst hyggelig klubstemning dagen igennem.

Værd at vide..

Værd at vide: at, standerhejsning er lørdag den 13. april kl. 15.00. at, 1. Handicap er onsdag den 1. maj kl. 18.00. at, Røse holder åbent hus for interesserede nybegyndere torsdag den 18. april kl. 17-19.

generalforsamling

Succesfuld, effektfuld og stemningsfuld generalforsamling i Røse torsdag aften. Kent og Sanne serverede en fuldendt chili Con Carne med drikkelse inden aftens dagsorden. Dejligt og positivt at nye medlemmer Helle og Inger- Lise mødte op. Ligesom Thor mødte op. Dirigent Per Lorentzen dirigerede generalforsamlingen , formandens tale, kassererens flotte regnskab, valg af bestyrelse og udvalgsposter. Bivognen fremviste et fint regnskab. Et fødselsdagsudvalg blev nedsat . Røse kajakklub fylder 95 år 🇩🇰 søndag den 16. juni. Generalforsamlingen sluttede med et velfortjent Røse hurra.

2024

Røses klubaften onsdag kl. 18 med fællesgrill og klubsamvær er begyndt flot i 2024. Jan havde ryddet sne, og Kristian godkendte det. Røses kasserer Svend Erik bød på vin i anledning af sin fødselsdag. 🇩🇰
{CAPTION}

{CAPTION}

Nytårskur

Traditionen holder Røse Kajakklub Nytårskur den 31/12 kl. 13.00. Vel mødt!
{CAPTION}

Nye medlemmer.

Velkommen til Anne- Lise og Helle Kofoed , som har bestået kajakkurset. 💪
{CAPTION}

{CAPTION}

Standerstrygning

Husk 👍lørdag den 28. oktober er der standerstrygning kl. 15.00. Herefter kaffe, æbleskiver, kage og portvin. Spisning om aftenen Tapas menu, drikkevarer medbringes selv. Tilmelding og pris bliver meldt ud senere . Håber rigtig mange nye og øvrige medlemmer møder op til standerstrygning.

Nyt fra bestyrelsen

Formanden var blevet interviewet og fotograferet til frivillig fredag som blev afholdt i fredags på Tårnby bibliotek.

Sky Bat

På onsdag er der afgang kl. 18.00 til Sky Bar fra Røse. Tag op på toppen og snup en drink og snack inde som ude. Vælg selv om du vil nye udsigten over byens tage, det formidable blik over Øresund eller om du vil følge flyenes indflyvning til lufthavnen. Man betaler selv for sine drilkevarer. Bagefter er grillen tændt i Røse, klar til medbragt mad, og egne drikkevarer. Vel mødt til begge arrangementer.

Mølle åens blå bånd

Røse Kajakklub viste flaget i alt slags vejr i sæsonens sidste stævne. Trøje Torben 🙃🌤️💨🌊

Bivognen

Røses hjælpere til DHL løb i Fælledparken mandag. En travl dag til sen aften med fyrværkeri.

Kolonihaven

Arbejdsdag i “ kolonihaven “ Røse Kajakklub. Søndag den 3. september kl. 9.00-9.30 morgenkaffe og brød. Sedler med arbejdsopgaver. Ca. 12.30 pølser og drikkelse og farvel.

Nyt fra bestyrelsen

Værd at vide : 🚣‍♀️søndag den 13. august kl. 9.00 fællestur for aktiv og passiv medlem til Bagsværd sø. Vi ror eller går tur i den smukke natur. Senere spisning , kaffe og kage. Vi har nøgle til et klubhus. Du medbringer selv egen mad, drikkelse og kaffe. Sanne bager en dejlig kage.

Handicapstart

Handicap start onsdag den 3. maj kl. 18.00. Starttid. Fællesgrill og spisning.

Nyt fra bestyrelsen

God stemning til Røses generalforsamling. Kent og Sanne serverede chili con Carne. Dirigent Per Lorentzen styrede sikkert forsamlingen gennem aftens punkter og valg. Svend Erik fremlagde regnskab. Kent og Torben modtog 1000 km. trøje og Torben desuden pokal for flest roede km. herrer. Bivognen ved Sanne fremlagde et flot regnskab for 2022.

Live From The Field

På lørdag den 31. december kl. 13.00-14.00 er der nytårskur i Røse. Champagne og kransekage. Vel mødt

God jul

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer, famile og venner en glædelig jul. 🎄🎁 Onsdag klubaften med masser af julehygge og julesang.

Standerstrygning

På lørdag den 29/10 kl. 15.00 er der standerstrygning , og et klubmedlem vil hejse Røse flaget ned . Herefter er der, traditionen tro, kaffe, æbleskiver, kage og dejlig knastelak (portvin) Om aftenen ca. kl. 17. 30 er der fællesspisning med egne drikkevarer. Alle er velkomne, også med kone og kæreste . Medbring en ret til fælles buffet. Indtil videre har vi følgende retter : Mørbradbøffer og rugbrød , skinkeruller, pulled pork, ost og dessert. Vel mødt Røsehilsen

Info

Røse har nu købt en ny moderne trailer, som Kent 👏har hentet i Slagelse. Klubben har efter ansøgning modtaget et flot tilskud 8.500 kr. fra Tårnby Kommune. Mange tak. 👏 Husk 💡fortsat klubaften med grill og fællesspisning hver onsdag kl. 18.00. Husk 💡tirsdagsløb og gang med start den 11. oktober kl. 18.00. Husk 💡standerstrygning den 29. oktober kl. 15.00. nærmere info. senere.

Opstart på tirsdagsløb

Så er det snart Erimetageløb og dermed uge 41, hvor vi starter op med Strandvejsløb i Røse Kajakklub. Kom glad tirsdag hvor uret startes kl 18.00 præcis og så kan man løbe eller gå og efter endt dåd er der bad og efter det brød med marmelade og kakao Mød op og ha det sjovt med os Kh Stig (pointansvarlig) og Mette (ansvarlig for brød, marmelade og ?)

Røses opstart.

På Hovedbiblioteket i Tårnby er der en lille maleriudstilling , hvor kunstmaler G. Svensson er med : Thyges Bro med Røse Kajakklub 1934. På maleriet skimtes et skibsruf, hvor Erik Starup med sin selvbyggede kajak Den Sorte Djævel fik lov af fiskerne at opbevare sin kajak der. Heraf opstod tanken at starte sin egen kajakklub Røse Kajakklub 16. juni 1929.

Sidste kajakstævne.

{CAPTION}
Tre roere gennemførte mølleåens blå bånd i dag. Vi kunne ikke bede om bedre vand spejlblankt hele vejen ☀️ Vi havde enda vores frygtløse formand på præmiepodiet med en flot tredjeplads
{CAPTION}
Værd at vide, at på onsdag den 28.9 kl. 17.30 går vi samlet til Sky Bar Scandic Hotel fra Røse Kajakklub. . Alle er velkomne . Man betaler selv for drikkevarer. Bagefter er der mulighed for med medbragt drikkelse og mad at grille og spise i Røse. ‍ Vel mødt.

{CAPTION}

Dejlig mad og afslutning

Sidste Handicapløb og afslutning i Røse 2022. Tak til sponsor Tutten og især Kent og Sanne som arrangør, som servicerede medlemmerne i en hyggelig atmosfære. Tak til Bjarne Lehmann for vinen. 👍🍷👨‍🍳🍽

Arbejdsdag

💪Flot fremmøde søndag til arbejdsdagen i Røse. Fido kiggede roligt på mens medlemmerne på cirka 2 1/2 time forskønnede klubben og udearealer. Sådan! 👍 Morgenbord og frokost, pizza, blev nydt i hyggelig samvær.

Røse info.

Tre Røse begivenheder: A.16 medlemmer er tilmeldt spisning , og dans til Gasbox på Løjtehus i aften. B. : søndag arbejdsdag i Røse: morgenmad 9.00, arbejdsopgaver og pizza kl. 12. C. : Stadig mulighed for tilmelding Mølleåens blå Bånd Vel mødt

Fødselsdag

Røse Kajakklub har fødselsdag i dag 93 år. 🇩🇰🌅🌊. Den ældre dame byder på jordbærtærte næste klubaften onsdag.
{CAPTION}

{CAPTION}

Røses nybegyndere 2022

Velkommen til Monica, Dan, Betina og Kurt. Instruktør Birgit, Bjarne og Charlotte er også aktive vejledere.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Bivognen

Bivognen klar til at hjælpe til i Royal Run.

{CAPTION}

Forår

Foråret kom til Røse med hyggelig komsammen.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Standerhejsning

På lørdag den 26. marts kl. 15.00 er der standerhejsning i Røse Kajakklub. Traditionen tro efter flaget er hejst : Knastelak, kaffe og senere kl. ca. 18. fællesspisning med en medbragt ret til fælles bord. Vel mødt. bestyrelsen
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Fødselsdag og klubaften.

Tillykke til Svend Erik med fødselsdagen. På årets 2. klubaften mødte igen glædeligt mange klubmedlemmer op til fællesgrill og klubsnak.
{CAPTION}

{CAPTION}

Nytårskur

Hyggelig nytårskur i Røse, hvor Birgit og Kurt fik overrakt medaljer fra Dansk kano og kajakforbund. Første onsdagsgrill den 5/1 2022.{CAPTION}
{CAPTION}
{CAPTION}

{CAPTION}

Nytårskur

Røse kajakklub holder nytårskur den 31. december kl. 13.00-ca. 14. Arrangement foregår udendørs, afhængigt af antal medlemmer. Vel mødt bestyrelsen
{CAPTION}

Standerstrygning

Festlig standerstrygning i Røse, hvor Kristian hejste flaget ned for sæsonen 2021. Pokal overrækkelse og uddeling af gavekort. Vinder Damepokal Gitte og Birgit nr. 2. Vinder Herrepokal Kent. Torben nr. 2 og Kåre nr. 3. Gavekort til Sanne, Bo, Kristian, Jan O., Birgit og Per Kamp. Tillykke 👏 også til Kirsten Kvist bestået nybegynder i kajak. Kaffe, knastelak, lotteri og fælles buffet om aftenen var traditionen tro hyggelig i bedste Røse ånd.

Tillykke

Bo fejrede sin 60 års fødselsdag med reception i Røses klubhus.
{CAPTION}

{CAPTION}

Tirsdagsløb

På tirsdag den 12.oktober kl. 18.00 (starttid ) er der løb 5 km- 7- og 10 km løb fra Røse. Der er også mulighed for at deltage på et gåhold. Efter løb og gang er der kakao og brød mod betaling. Stig Kastberg er ansvarlig om tirsdagen og byder alle velkomne.

Standerstrygning

Røse information : Lørdag den 30. oktober kl. 15.00 er der stander- strygning. Efterfølgende kaffe, kage, knastelak og lotteri om en gavekurv . Overrækkelse af Dame og Herrepokal for Handicapturnering 2021. Om aftenen fællesspisning kl. ca. 18. Se opslag senere. Bestyrelsen ønsker alle velkomne.

Arbejdsdag.

Røse gjorde det igen. 👏Succesfuld arbejdsdag søndag 3 timer. 😉
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Rettelse

Kurt Munk blev samlet vinder af DKF Dan Sprint 2021. Tillykke 🇩🇰👏
{CAPTION}

{CAPTION}

Sidste kajakstævne.

Røse blev repræsenteret med hele 6 roere til mølleåens blå bånd 😁 og med tre roere på præmiepodiet 🙌🏻 godt gået alle sammen 👍🏻 Kurt Munk fremviste sin medalje som Dansk og Nordisk mester 2021. {CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Arbejdsdag for medlemmer af Røse Kajakklub

Info fra bestyrelsen:sæt x i kalenderen. Røse indbyder medlemmerne til arbejdsdag søndag den 26. september. kl. 9.00-9.30 morgenmad og kaffe. 9.30-13.00 arbejdsopgaver. 13.00 frokost, klubben giver grillpølser og drikkelse. Vi rydder også op i klubbens to containere. Vi kigger og efterser kajakkerne. Køb og salg kan komme på tale. Det er værd at vide, at passive medlemmer ikke kan forvente i en længere periode at råde over en bådplads. Aktive roere kan altid råde over en plads til deres kajak.

Tillykke Kristian

Efter Røses kajakløb og grill ønskede vi Kristian Tillykke med 84 års fødselsdagen🇩🇰👏. Kristian bød på vin og Ulla bød på sin fars vegne på kage Uhm. Kristian deltog naturligvis i onsdags kajakløb. 🏋️🌊
{CAPTION}

{CAPTION}

Røse fylder 92 år.

🇩🇰Tillykke Røse 92 år. 🇩🇰Kaffe og kage i aften efter løb og spisning.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

To do opgave og oprydning

Første To Do List praktiske opgave for aktiv og passiv medlemmer : vaske og pudse Røses vinduer i klubstuen. Tilmeld dig/jer til Torben 50521949 sms.
Næste foto : skoreolen i herreomklædning er tømt. Stil kun de sko der benyttes jævnligt tilbage på skoreolen. Jeres sko står nu i bådhallen.
{CAPTION}

{CAPTION}

Tillykke

Til Handikap-løb og fællesspisning fik Birgit Sivertsen og Gitte Morgenstjerne overrakt deres km. trøjer , og Birgit modtog km. pokalen. Tillykke👏🇩🇰
{CAPTION}

Generalforsamling Røse

En vellykket generalforsamling i Røse, genvalg til medlemmer som varetager vigtige poster i Røse👏, og kassereren fremlagde et regnskab med et flot overskud.👏 Uddeling af 1000 km. trøjer 👏 og km. pokalen Herrer. Birgit S. og Gitte M. har deres km. trøjer til-gode 👏og Birgit km. Damepokalen ligeledes. 👏
{CAPTION}

{CAPTION}

Generalforsamling

Tirsdag den 25. maj kl. 19.00 generalforsamling. Uddeling af km. pokal damer og herrer og km. trøjer. Klubben byder på kaffe og kringle. Vel mødt.
{CAPTION}

{CAPTION}

Nye medlemmer

Røse Kajakklub inviterer til intro om begynderkursus i kajak torsdag den 20. maj kl. 17.00 i klubhuset Amager Strandvej 413 , Gammel Kastrup lystbådehavn. Er du interesseret så kontakt pr. Sms . mail eller mobil : formand Torben Hassel mobil: 50421949- torbenhassel@yahoo.dk

Standerhejsning

{CAPTION}

{CAPTION}
{CAPTION}

{CAPTION}

Billeder fra standerhejsningen 1/5-2021, hvor vi havde besøg af Ulla fra DKF i andledning af DKF’s 100 års fødselsdag.Standerhejsning mm.

Hej Røse Info: 1. Standerhejsning lørdag den 1. maj kl. 15.00. Kaffe og knastelak, inde og ude. Ingen spisning om aftenen. På grund af højst 10 personer indendørs. 2. Handicapstart onsdag den 5. maj. Fælles grill og spisning inde og ude. 10 personer inde højst. 3. Generalforsamling tirsdag den 25. maj klubhuset Røse. Indkaldelse Gitte , Torben og Per. Røsehilsen Torben

News

Kære medlemmer På onsdag den 3. marts er der bestyrelsesmøde i klubben. Bestyrelsen vil herefter melde ud om de nye retningslinjer fra regeringen, og hvordan vi ser på en åbningsplan for Røse Kajakklub. Røsehilsen til alle medlemmer og familier.

Godt nytår

Kajaksæsonen 2021 er begyndt i Røse 1. nytårsdag med Gitte, Birgit og Torben på vandet. Godt nytår til medlemmer og familie.

Standerstrygning

Lørdag den 24. oktober kl. 15.00 er der standerstrygning i Røse Kajakklub. Overrækkelse af vinder Damepokal og Herrepokal m.m. Traditionen tro kaffe, æbleskiver og knastelak. Arrangementet foregår udendørs. Vi holder afstand, og spritter hænder osv. Vel mødt !
{CAPTION}

{CAPTION}

Aflysning Tirsdagsløb

🏃🏃‍♀️
Starten på Tirsdagsløb i oktober er på grund af Corona restriktioner fra myndigheder og kommune aflyst ind til videre. Bestyrelsen vil melde ud, i god tid, hvis Tirsdagsløb kan starte op i 2020. Røsehilsen Torben Hassel

Påbud Covid-19

Information fra Kultur og Fritidsafdelingem og sundhedsministeren: Covid-19 Fra d.d. og indtil videre ikke er tilladt at holde klubfester,FÆLLES SPISNINGER, andre sociale arrangementer mv. Vi ses til Handicap i aften. Røsehilsen Torben Hassel

Flot klaret Kurt Munk

{CAPTION}

Tillykke til Kurt med guld på 17 km ved DM Maribo for + 80. Kurt var eneste deltager, hvor temperaturen og varmen var den store forhindring. Flot Kurt deltager alligevel. Kurt ses med en anden medaljetager Svend Erik fra Neptun. Tillykke.

Velkommen til Erik Holmer

Velkommen i Røse Kajakklub til nyt medlem Erik Holmer som på imponerende vis har gennemført kajakkursus og prøve. Tak til instruktør Birgit S. som tog opgaven på sig med kort varsel.
{CAPTION}

Nye pagajer og overtræk.

Til aftens løb i Røse var der mulighed for at prøve klubbens nyindkøbte pagajer og overtræk. Donation fra Bivognen og Birgit Sivertsen havde samlet og klargjort pagajerne. 👏👍
{CAPTION}

Øresund 90 år

Tillykke til Roklubben Øresund, som fylder 90 år på fredag den 10. juli. Øresund holder reception kl. 17.00 Røse vil naturligvis overbringe en fødselsdagsgave og en fødselsdagshilsen. 🇩🇰🚣‍♂️
{CAPTION}

Vemodigt farvel.

Lidt historie : Jørgen Nielsens Struer kajak, som har ligget på hylde i bådhallen i 40 år, på grund af Jørgens sygdom, er vendt tilbage til Silkeborgsøerne, hvor hans børnebørn vil ro i den. Held og lykke, og til Jørgen, som forsat kæmper med sygdom. På foto ses Sean, som også var imponeret over Struer kajakken.
{CAPTION}

{CAPTION}

Fødselsdag

Tillykke med fødselsdagen Røse 91 år. Vi tænker dejligt tilbage på din 90 års fødselsdag.
{CAPTION}

{CAPTION}

Standerhejsning

Så skete det standerhejsning : bådfører Jan Olsen hejste flaget for den 91. tyvende sæson. Nye Røse caps til kajaksæsonen. Ny bestyrelse til Bivognen: formand Ghita , kasserer Sanne, sekretær Gitte, bestyrelsesmedlem Ulla, revisor Charlotte og revisorsuppleant Per Thorup. {CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Gradvis åbning af Røse

Kære Røse medlemmer: Ny dato for standerhejsning onsdag den 10. juni 17.30
Vi glæder os til at mødes rigtig mange på lovlig vis i klubben på onsdag den 10. juni med følgende program: kl. 17.30 standerhejsning . Kl. ca. 18- start på Handicapturnering. Efter badning byder Røse på grillpølser og en øl, sodavand eller et glas vin. Hvis omklædning og baderum fortsat er lukket, bliver Handicap aflyst . Senere samme dag afholder Bivognen en kort generalforsamling med henblik på ny genstart af støtteforeningen. Vel mødt. bestyrelsen Torben {CAPTION}

Info med forbehold.

Information med forbehold: Hvis Røse Kajakklub får tilladelse fra myndighederne til at genåbne hele klubben den 8. juni sæt da x i kalenderen: onsdag den 10. juni Handicap turnering begynder med start kl. 18.00 Lørdag den 13. juni kl. 14.00 generalforsamling med henblik på ny opstart af Bivognen. Valg af formand , kasserer og bestyrelsesmedlem. Standerhejsning kl. 15.00 herefter kaffe, knastelak og lotteri, en gavekurv. Kl. ca.17.30 fællesspisning med medbragt mad til en fælles buffet. Drikkevarer medbringes. Angående start af nybegynderhold i kajak er det pt. ikke aktuelt og opstart sker kun i samråd med instruktørerne. Som sagt alle tiltag med forbehold. Vi håber på medvind. Bestyrelsen
{CAPTION}

Genåbningsplan for Røse Kajakklub

Info til medlemmerne. Vi følger fortsat myndighedernes anbefaling og påbud til den 8. juni. Bestyrelsen holder møde på mandag den 11.maj med behørig afstand for at være klar med en genåbningsplan m.m. hvis der et positivt nyt den 8. juni.
{CAPTION}

Bådhal fortsat åben.

Vigtig besked, men også,fortsat, en positiv besked til Røse Kajakklub. Lukkeperioden for kulturinstitutioner og idrætsanlæg er forlænget til søndag den 10. maj. Efter samtale i dag med kultur og fritidschef Jens Lauridsen er det stadig tilladt at holde Røses bådhal åben efter samme regler og ansvar, som vi hidtil har praktiseret. God påske til Røse Kajakklub. {CAPTION}

God påske og pas på jer selv.

I dag kl. 15.00 skulle vi holde standerhejsning den 91. tyvende sæson og før dette arbejdsdag. Nu ønsker vi alle en god påske. Pas godt på jer selv og jeres nærmeste . Røse Kajakklub vil igen vise sit værd,når vi åbner hele klubben op igen. Kajakroning , kammeratskab og socialt samværd.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Nyt tiltag mod Corona virus

Vigtig besked til medlemmerne: Nyt tiltag mod Corona virus: Klubstuen, omklædningsrum og toilet er lukket. Det er kun tilladt, enkeltvis at tage en kajak i bådhallen og ro alene. Hold afstand til roere på Øresund. Medlemmerne skal være omklædt hjemmefra og bade hjemme efter kajakturen. Roergometer må ikke benyttes ind til videre. Hvis toilet i nødstilfælde benyttes skal man rengøre toilet efter brug. Røse 18.03.2020 bestyrelsen Torben

Tiltag mod corona -virus

Vigtig information til medlemmerne: Bestyrelsen bakker om DIF og DGI opfordring: Alle idrætsforeninger opfordres til at aflyse alle deres aktiviteter fra nu af og foreløbig frem til mandag den 30. marts. Det gælder både indendørs og udendørs aktiviteter. Alt dette som tiltag mod spredning af corona-virus. Altså aflysning af arbejdsdag den 22/3 og standerhejsning den 28/3. Aflysning af tirsdagsløb og klubaften om onsdagen. Det er fortsat muligt at ro i kajak fra Røse som enkelt person. Vis hensyn hvis et medlem er ude og ro fra Røse. Nye informationer og datoer vil blive meldt ud senere. Røse hilsen Bestyrelsen

Arbejdssøndag og Standerhejsning i Røse Kajakklub.

Vigtige datoer : Søndag den 22. marts fælles arbejdsdag. Kl. 9.00 fælles morgenmad. 9.30-12.30 forskellige arbejdsopgaver i Røse. 12.30 fælles frokost. Vel mødt!
Lørdag den 28. marts kl. 15.00 Standerhejsning . Kaffe, kage og knastelak. Kl. ca. 17. Fællesspisning med en medbragt ret til en fælles buffet. Egne drikkevarer medbringes. Vel mødt. Røse hilsen Torben/ bestyrelsen

Generalforsamling

Årets generalforsamling var velbesøgt. Spisning ved Kent og Sanne. Der blev overrakt km. pokaler, km. trøjer, Kurt Munk Hansen Mr. Røse stoppede efter 40 år i bestyrelsen, Birgit Sivertsen efter 5 år i bestyrelsen. Birgit og Margit stoppede efter 11 år som bestyrer af Bivognen. Jan Olsen blev hædret på Hæderstavlen efter foreløbig 40 år som bådfører til løb om onsdagen. Stort Tillykke og stor Røsetak.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Generalforsamling Røse Kajakklub

{CAPTION}

Røse Kajakklub afholder generalforsamling onsdag den 19. februar 2020 kl. 19.00 Spisning 18.00, hvis man er tilmeldt til Per Thorup 22419349

Velbesøgt klubaften i Røse.

Igen til Røses klubaften med fællesgrill og spisning var der stort fremmøde blandt klubbens medlemmer. Svend Erik gav lækre kager fra van hauen i anledning af sin fødselsdag 🇩🇰 i januar.{CAPTION}

Nytårskur

{CAPTION}
Røse Kajakklub indbyder aktive og passive medlemmer til nytårskur tirsdag den 31/12 kl. 13.00. Kom og nyd et glas champagne, og kransekage, og tænk tilbage på et forrygende jubilæumsår. Årets modtager af det gyldne håndklæde vil blive afsløret. En af mange Røse roere, som ufrivilligt faldt i vandet. Vel mødt.

Juleafslutning

Klubaften Røse onsdag: julesange, julemiddag, risalamande, portvin og julesmåkager, og ikke mindst Røses hyggelige julebanko. Alle medlemmer og familie ønskes en glædelig jul.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Juleafslutning

Klubaften Røse onsdag: julesange, julemiddag, risalamande, portvin og julesmåkager, og ikke mindst Røses hyggelige julebanko. Alle medlemmer og familie ønskes en glædelig jul.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Standerstrygning

Før Røses 90. tyvende standerstrygning døbte arkivar Lone Palm Larsen klubbens nye kajak Den Sorte Djævel, opkaldt efter Røses stifter Erik Starups første selvbyggede kajak. På dagen hejste klubbens nyudnævnte æresmedlem kasserer gennem 30 år Per Thorup flaget ned for sæsonen.
Der var hyldest til bådfører i 40 årJan Olsen. Damepokal til Siff Lorentzen og Herrepokal til Mikael Lund. Formand Torben Hassel sluttede af med et trefoldig Røse hurra for på alle måder en flot jubilæumssæson.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Røse på land.

Røse Kajakklub på land men tæt ved vand Island Brygge. Super musik og hyggeligt samvær.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Årets Standerstrygning

Årets standerstrygning finder sted lørdag den 19. oktober kl. 15.00. Fællesspisning kl. 17.30.
{CAPTION}

Afslutning på årets Handicapturnering.

Festlig afslutning på årets Handicapturnering. Dåb af kajakker ved arkivar Lone Palm Larsen Tårnby Kommune, som skrev Røses historie i bladet Glemmer Du. Dejlig mad, dessert og drikkelse sponsoreret af Tutten. Tak til kokkene og kagepigerne. Fortjent hyldest til bådfører Jan Olsen, som i 40 år har styret klubbens følgebåd.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Jubilæumsfest.

En festlig 90 års fest. Dejlig mad, drikkelse, sange, taler, super musikband, masser af dans til langt ud på natten. Kæmpe TILLYKKE til klubbens kasserer gennem 30 år og formand 1987-1988 Per Thorup med udnævnelse til æresmedlem i Røse Kajakklub. Stående klapsalver, så velfortjent. Tillykke Per.
{CAPTION}

Jubilæumsreception 90 år.

Røse Kajakklub fylder 90 år. Stolt og værdigt bærer hun sin alder. Med det ene øje drejet bagud for at huske sin historie, og med det andet øje rettet mod nutiden og fremtiden. Men stadig som den 16. juni 1929 med et smukt kig ud på Øresunds bølger. Tillykke Røse🇩🇰
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

90 års jubilæum

Her ankommer klubbens ældste medlem Else Marie i Røses mesterskabstrøje med sin datter Inge til Røse Kajakklubs 90 års jubilæumsreception. Det var starten på en flot og meget velbesøgt reception, som viste Røses ansigt festligt og værdigt udadtil. Nu glæder vi os til klubfesten på lørdag. {CAPTION}

Historiske Røse piger

I går havde vi besøg af Amager Bladet suppleret af tre historiske Røse piger. Bente Molin, Inge Marie (Rie) Thomsen og Annie Fogelstrøm. Bentes barnebarn Siff er Røses yngste medlem og aktiv roer. Rie var gift med Bent Thomsen, som blev verdensmester i 1000 m. kajak afholdt i Frankrig, og formand Røse 1952-1961. Annie var gift med smeden i Kastrup.
{CAPTION}

Jubilæumsskrift.

Stor tak til Lone Palm Tårnby Stads og lokalarkiv for særnummer om Røse Kajakklub mfl. i forbindelse med 90 års jubilæet. Tak til Kurt Munk for stor orden i historiske kilder og fotos. Glemmer Du ligger på Hovedbiblioteket og Tårnby Rådhus.
{CAPTION}

Handicap start 1. maj

Tillykke til i Nicolaj med hans nye flotte kajak. Nicolaj er klar til Handicap turnering og start onsdag den 1. maj. Man skal ikke gå ned på udstyr.
{CAPTION}

{CAPTION}

Else Marie

På besøg sammen med Kurt hos Else Marie snart 89 år med blomster og invitation til jubilæums- reception. Else Marie blev medlem af Røse Kajakklub som 17 årig i 1947. Hendes far havde en båd i havnen. Hun er klubbens nuværende ældste medlem. Maleriet viser Thyges Havn og Røses klubhus 1933.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

90. tyvende standerhejsning.

Flot solskinsvejr, flot fremmøde til Røses 90. tyvende standerhejsning. Siff hejste flaget op til en spændende jubilæumssæson. Bagefter kaffe, knastelak og Bivognens lotteri. Herefter lækker mad og hyggeligt samvær i klubben.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Fællesspisning

Skriv dig på listen i klubhuset eller send en SMS mobil 50421949 om deltagelse.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Standerhejsning

Lørdag den 30. marts kl. 15.00 hejser et medlem flaget for årets kajaksæson. En historisk begivenhed, da Røse Kajakklub fylder 90 år søndag den 16. juni. Vel mødt.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Generalforsamling

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2019 i klubhuset. Spisning kl. 18.00 og gf. kl. 19.00 Tilmelding spisning Per Thorup eller Kent Wieslander. Mobil: 22419349/26793335. {CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Rostatistik 2018

Så er rostatistikken for 2018 klar! Tak til Bjarne Lehmann for det store arbejde med at udarbejde listen!
PS: Klik på billedet 2 gange for at se listen i stor størrelse.

Årets håndklæde

Til Røses Nytårskur modtog Kurt årets håndklæde for en tur i Øresund i rosæsonen.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Nytårskur

Husk! Røse Kajakklub byder medlemmerne på Nytårskur mandag den 31. dec. kl. 13.00 klubhuset. Sendt fra min iPhone

Tirsdagsløb julehygge

Charlotte bød på fødselsdagslagkage og løbeklubben tirsdag bød på julehygge.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Julehygge.

Til klubaften i Røse onsdag var der julemiddag, hygge og bankospil. Glædelig jul til alle i Røse.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Standerstrygning

Flot fremmøde til Røses standerstrygning udført af Johnny. Tillykke Damepokalen Siff Lorentzen og Herrepokalen Per Lorentzen. Tak til modtagerne af gavekort. Årets nybegynder Kristian. Nu ser vi frem til fællesbuffet, musik (måske en enkelt dans) og hyggeligt samvær.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Standerstrygning

Næstformand Birgit Sivertsen hejste flaget op til kajaksæsonen. På lørdag den 27. oktober kl. 15.00 hejser et klubmedlem flaget ned. Vel mødt også gerne til fællesbuffet om aftenen.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Bademester

Vådt rotøj pænt hængt til tørre. Hvem mon er Bademester i oktober?
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Tirsdagsløb

Til første tirsdagsløb mødte flot ca. 20 løbere op. Bagefter løbet havde Siff fødselsdagslagkage med Uhm… Vi kommer gerne næste tirsdag.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Vinterræs

Vinterræs på Lyngby Sø.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Arbejdsdag

Leon kommer til arbejdsdag på søndag den 30/9. 9.00-9.30 kaffe og brød. 9.30-12.00 arbejdsopgaver. 12.15 grillpølser og brød. Vi har nogle mindre, men vigtige arbejdsopgaver på søndag. Vel mødt! bestyrelsen
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Bivognen

Team Røse hjalp løberne til Copenhagen Halvmarathon 2018 og klubbens støtteforening Bivognen.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Vigtige datoer og information.

Mølleåens Blå Bånd 52. gang kano og kajakløb lørdag den 22. september start 12.30-14.00 Tilmeldingliste vil være i klubhuset fra fredag eftermiddag til efter handicapløb på onsdag. Deltagerpris 140 kr. Vigtige datoer : Sidste handicapløb onsdag den 26. september. Standerstrygning lørdag den 27. oktober kl. 15.00 Husk også Røses Fælles Arbejdsdag SØNDAG DEN 30. SEPTEMBER: 9.00- 9.30 Morgenmad og kaffe. 9.30 – 12.00 Arbejdsopgaver. 12.00 – 13.00 Frokost- Røse byder. Vel mødt Sendt fra min iPhone

Esrum sø rundt

Siff, Torben og Per klar til Esrum Sø. Et Trimløb med klassiske kajakdicipliner: medsø, sidesø, modsø, høje bølger, krusninger på søen, vindstød, regnbyer og solskin. Som ene Amagerklub klarede Røse det ret flot. Sendt fra min iPhone

Fwd: Jeg passer på vores vand.

Sendt fra min iPad
Start på videresendt besked:
> Fra: Torben Hassel <torbenhassel@yahoo.dk> > Dato: 12. august 2018 kl. 18.36.39 CEST > Til: il@kano-kajak.dk, dkf@kano-kajak.dk > Emne: Jeg passer på vores vand. > > Røse Kajakklub har søndag den 12. august deltaget i en kampagne mod affald i havet/jeg passer på vores vand. Vi samlede skrald i Kastrup lille havn ved Kystens Perle ,Øresund og lagunen Amager Strandpark. Resultatet på ca. 2 timer var overvældende. Godt Røses følgebåd undervejs kunne modtage affald fra kajakroerne. Bagefter bød DKF på kaffe og kage i Røses klubhus. > Vh > Torben Hassel > formand > Røse Kajakklub > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Sendt fra min iPad
Affaldsindsamling.

Hej Røse Deltag i kampagnen for Dansk Kano og Kajak Forbund: Jeg passer på vores vand . Vi laver affaldsindsamling fra kajakken i havnen, Øresund og lagunen. Vi udleverer affaldsposer og byder på kaffe og kage i klubhuset bagefter. Det hele foregår Søndag den 12. august kl. 10.00, hvor man er klar i kajakken. Vh. Bestyrelsen
Sendt fra min iPhone

Donation til Røse

Røse Kajakklub takker Bivognen for gaven en dejlig klubkajak. Birgit nævnte, at de frivillige hjælpere til stævner var medvirkende til, at Bivognen kan støtte Røse Kajakklub

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Nyt banner og debut til nybegyndere.

Efter et blæsende handicapløb og mens grillen blev gjort klar hængte Kent og Birger Røses nye banner op. På vandet var der debut til Michael Skriver, Kristian og Mads Jensen. Sejt roet.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Fødselsdag 89 år.

I dag fylder Røse Kajakklub 89 år, og vi ønsker Tillykke. Sæt allerede x ved søndag den 16. juni 2019, hvor vi holder reception i klubhuset. Lørdag den 22. juni 2019 fejer vi 90 års fødselsdagen.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Havnefest i Kastrup.

Røse deltog i Havnens dag Vild med Vand i Kastrup. Et vellykket arrangement , hvor borgmester Allan S. Andersen hilste på, og lyttede interesseret til vores klub Røse.

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Vild med vand 9. juni Kastrup havn.

Røse Kajakklub deltager. Vi viser forskellige kajaktyper frem, prøveroning i klubbens ergometer og info og uddeling af Røsefolder. Vi vil tilbyde at besøge vores klub om søndagen og evt. en tur i en kajak. NB. Vores fælles arbejdsdag i Røse finder sted i sensommeren. Kurt har jo allerede slebet og malet container, borde og bænke. Alligevel har vi en to do liste i klubben, hvor medlemmerne kan byde ind på små opgaver og tilføje nyt. På gensyn på vandet og til klub og fælles grill om onsdagen. Torben Hassel

1. handicapløb og klubaften

{CAPTION}

{CAPTION}

Første handicapløb i år onsdag den 2. maj med start og klar i kajakken kl. 18.00. Klubaften med grill og fællesspisning efter handicapløb. Torben Hassel Sendt fra min iPhone

Fwd: Standerhejsning Røse Kajakklub

Sendt fra min iPhone
Start på videresendt besked:
> Fra: Torben Hassel <torbenhassel@yahoo.dk> > Dato: 25. marts 2018 kl. 10.23.14 CEST > Til: “redaktionen@taarnbybladet.dk” <redaktionen@taarnbybladet.dk> > Emne: Standerhejsning Røse Kajakklub > > Lørdag den 24. marts afholdt Røse Kajakklub standerhejsning, den 89 tyvende sæson. > Formand for Røse Torben Hassel overrakte damepokal for flest roede km. 2017 til Charlotte Boesen. > Formanden ser frem til en begivenhedsrig kajaksæson for klubben. Klubinstruktørerne skal på et teoretisk og praktisk kursus i Kalundborg for Dansk Kano og Kajak Forbund. > Årets nybegynderhold begynder i maj. Der er endnu plads til få nye medlemmer. > Røse Kajakklub vil tilmelde sig Tv / Lorry projekt: “Er du med i et fantastisk fællesskab – > så meld din forening”. Klubben deltager også i arrangementet “Vild med vand, Havnens dag” lørdag den 9. juni i Kastrup Lystbådehavn. > Klubmedlemmerne kan se frem til kajaktur til Middelfart og ikke mindst en længere fællestur til Lychen i Tyskland. > Næstformand Birgit Sivertsen hejste klubbens flag. Formanden bad medlemmerne slutte med et Røse – hurra. > Herefter var der kaffe, knastelak og lotteri i det hyggelige klubhus. > > Vh. > Torben Hassel > formand > Røse Kajakklub > Tak til fotograf Kurt og Tårnby Bladet. > > Sendt fra min iPad

Standerhejsning

Til standerhejsning lørdag var der en, der lyttede til formandens tale.
{CAPTION}

Sendt fra min iPhone

Standerhejsning

Standerhejsning Røse! Lørdag den 24. marts kl. 15.00 holder Røse Kajakklub standerhejsning den 89. Kajaksæson. Traditionen tro er der herefter kaffe, portvin og lotteri af Bivognen. Husk også fællesspisning om aftenen kl. ca. 18. Som altid medbringes en ret til fælles buffet. Tilmelding på seddel i klubhuset eller SMS 50421949 eller ring. Vel mødt. Torben Hassel Sendt fra min iPhone

Cykeltur til Amager Bryghus.

Vi køre fra Røse kl 10.
[383189112100266.jpg] Detaljer The Great Grand Opening & jule-tamtam
(text in English below)
Omsider! Omsider kan vi byde jer alle velkomne til vores nye bryggeri på Højen – som vi kalder det i daglig tale – Kirstinehøj 38B, et industrikvarter der I charme er mindst på højde med vores gamle domicil ud til Egensevej.
I månedsvis har håndværkere og teknikere arbejdet på at gøre vores nye bryghus klar, og i tonsvis af rustfrit stål, ingredienser og øl er blevet fragtet fra det gamle til det nye. Men nu er vi endelig klar – sådan da. I hvert fald vil vi gerne byde jer alle på besøg, og samtidig smage på juleøllet, som vi frigiver samme dag sammen med nationens bedste æbleskiver og sandsynligvis universets bedste pebernødder – I ved, dem fra Anne-Mette
I skrivende stund ved vi ikke helt, hvor mange juleøl, vi når at få klar, men i hvert fald disse to: -Amager Julebryg 2017, 6,5% American Dark Ale -Winter In Bangalore, 6% Vinter IPA
De her to: -Secret Santa, 10,5% Quadrupel -Reindeer Fuel, 10% Barley Wine …..kommer også begge i år – men måske først lidt senere. Men vi finder lidt andet godt at sætte på hanerne, så ingen bør frygte at vansmægte.
Som altid vil der være billige serveringer af fadøl, og gode dagstilbud ved køb af hele kasser af de nye øl.
Meget mere info vil løbende blive offentliggjort, så hold godt øje med siden her.
Mvh Amager drengene & pigerne
PS Medbring rigeligt med 10-krones mønter til fadøllet. Og husk, at vi kun tager Dankort i flaskeudsalget, og desuden MobilePay og danske kontanter.

Ro konkurrence. Så er der fest!

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 25/11-2017
Har du deltaget i ro konkurrencen er det gratis
Kom med selvom ud ikke deltog i konkurrencen ved at betale 100.- kr. til Birgit Sivertsen kontant eller på mobilepay på 26859526 eller på reg. 6509 konto 3052989913
Hvad vi skal spise vides ikke endnu, mere derom sener
Skriv dig på listen i Røse inden d. 15/11-17

Standerhejsning

Lørdag den 28. oktober kl. 15.00 afholder Røse standerstrygning. Som en del af arrangementet vil der være præmieoverrækkelser for årets handicapturnering. Bestyrelsen har efter indstilling fra handicapudvalget vedtaget, at der fremover vil være en herrepokal og en damepokal. For nye roere vil der som vinder være et gavekort. Årets vindere: Herrepokalen Per Lorentzen nr. 2 Nikolaj Jensen, nr. 3 Kent Wieslander Damepokalen Charlotte Liebst nr. 2 Margit Palibrk, nr. 3 Hanne Lykke Vinder nybegynder. Leon Jensen
Vel mødt Torben Hassel

Sendt fra min iPad

Standerstrygning

Vel mødt til standerstrygning lørdag den 28. oktober kl. 15.00. Herefter vil klubben byde på kaffe, kage, portvin og præmieoverrækkelse for årets handicapturnering. Senere er der Røses lækre ta’ selv bord, hvor alle der spiser med medbringer en ret, til det antal personer man er.
Sendt fra min iPhone

Standerhejsning marts 2017

Stemningsbilleder fra standerhejsning, den 88 tyvende kajaksæson og dåb af ny følgebåd.
1000 tak til Bivognen, Birgit og Margit, for dåbsgaven.
Tak til medlemmer, som støtter Bivognen økonomisk via medlemskab, og som praktisk hjælper til ved løbearrangementer, som gavner Bivognen økonomisk.

Billeder ses her

Hilsen Torben Hassel

Standerstrygning- spisning.

Husk fællesspisning efter standerhejsningen lørdag den 25. marts kl. 18.00 klubhuset. Som altid medbringes en ret til fælles buffet.

tilmelding sms 26793335  Kent Wieslander. Eller klubhuset opslag. Vi håber at se mange til hyggelig aften.

hilsen festudvalget

Standerhejsning Røse Kajakklub

Kære medlemmer

Røse Kajakklub afholder standerhejsning lørdag den 25. marts kl. 12.00. ( bemærk tidspunkt)

Vi glæder os til, at flaget bliver hejst, og kajaksæsonen rigtig begynder. Røse skal også døbe en ny følgebåd som erstatning for Manne. Traditionen tro er der herefter kaffe, knastelak, lotteri og bortauktion af to billeder malet af Bjarne Lehmann.

Vel mødt!

 

Sæsonens første fællestur 2017

Kom med på sæsonens 2017 første fællestur. Turen går til kajakklubben Strømmen/Middelfart. Vi skal ro og hygge os. Der vil være mulighed for at deltage i kajakløb søndag Fænø rundt. Vi kører i private biler, så alle kan være med. Det sker i weekenden 26- 28. maj 2017. Tilmelding i klubhuset. Sidste frist 5. maj. Kurt M. Hansen vil sørge for tilmelding til overnatning på campingpladse.

venlig hilsen

Turudvalget

 

Førstehjælpskursus lørdag den 22. april 2017 i klubhuset kl. 9:00-16:00

Kære medlemmer!

Vi har modtaget 13.500kr fra TrygFonden til et 7 timers førstehjælpskursus for 16 personer. Håber I har lyst og tid til at deltage. I kan tilmelde jer på Facebook eller via ophæng i klubben. I kan læse om kurset her:

https://www.rodekors.dk/foerstehjaelp/find-kursus
Hilsen Torben